Annons:
Flyg + hotell = Smart

WEEKEND LISSABON {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 3 HOTELLNÄTTER/ 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

WEEKEND LISSABON

Lissabon erbjuder spännande saker att göra både för dig gillar sightseeing och kultur och dig som vill vara uppe hela natten. Börja med en barrunda i Bairro Alto och avsluta med dans till senaste electronican vid Los Docas i gamla hamnområdet. Gillar du också kaffe, har du hamnat helt rätt. Lissabonborna älskar sina caféer och spenderar mest tid på att "fika" i hela Europa. Drick en bica (espresso) eller en galao (café latte) på det berömda Brasileira i art-decco stil eller sätt dig ute på en utav alla esplanadas och fundera på vad du vill med livet. Vill du smälta in ordentligt så svep en "ginginha" (lokal körsbärslikör) till bican.

Lissabon upplevs absolut bäst till fots men det
+

finns flera olika transportmedel att välja bland. Tunnelbanan är snabbast men de gamla spårvagnarna klart roligast. Hoppa på nr 28 och åk mellan Alfamas trånga gränder ner genom Baxias moderna shoppingstråk, upp till Bairro Altos bohemiska kvarter och spana in de kakelbeklädda husfasaderna. Kanske får du inspiration till ditt framtida badrum. Den äkta fadon hittar du sedan i det något ruffigare området Mouraria nära Castelo de São Jorge.

Ett annat ställe vi kan rekommendera är restaurang Casa do Alentejo, på Rua das Portas de Santo Antão. Bakom den slitna fasaden döljer sig en mosaikbeklädd matsal med fantastisk arkitektur. Smaka på Carne de Porco à Alentejana (marinerad fläskfilé med citron, grillade kammusslor och koriander). Skulle det inte falla dig i smaken så ligger stans restaurangtätaste gata precis utanför dörren.

-
Färgglad vy över Lissabon
Valt flyg
WEEKEND LISSABON. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.