Annons:
Flyg + hotell = Smart

PAKETRESA SINT MAARTEN {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

Flyg / 9 hotellnätter / 2 pers

Sök flyg + hotell

Sint Maarten

Saint Martin är en liten ö men trots detta är den delad mellan två nationer. St Martin tillhör Frankrike och St Maarten tillhör Holland. Christopher Columbus var först på plan men under åren som koloni var det Frankrike och Nederländerna som samsades om ön. När man skulle dela upp ön, säger legenden att en fransman och en holländare ställde sig rygg mot rygg och vandrade runt ön åt vart sitt håll. Där de sedan möttes skulle skiljelinjen dras. Med sig på vandringen hade fransmannen vin och holländaren Genever. Såklart höll sig fransmannen piggast, hann längst och St Martin är idag nästan dubbelt så stor som St Maarten. Men ön kan i alla fall skryta med att vara den enda
+

plats på jorden där två gränsande länder aldrig krigat mot varandra.

Den holländska delen är mer exploaterad än den franska delen och har flera stora kasinon och hotellkedjor representerade. Landskapet är ganska kuperat då detta är en vulkanö. Men du behöver inte leta länge för att hitta vita stränder.

Saint Martin har varmt och behagligt väder året om. Undantaget är oktober, mitt i orkansäsongen. Saint Martin har ingen moms och bara 5% inkomstskatt och arbetsgivaravgift. Här shoppar du med andra ord billigt. Vill du ha lite stadsliv, bjuder huvudorten Philipsburg på bra taxfreeshopping. Här finns mängder av t.ex elektronikbutiker, juvelerare och välsorterade butiker. 

-
Palm vid en strand på Sint Maarten
Valt flyg
PAKETRESA SINT MAARTEN. FLYG / 9 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.