Annons:
Flyg + hotell = Smart

WEEKENDRESA ZÜRICH {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

FLYG / 3 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

WEEKENDRESA TILL ZÜRICH

Zürich är den största staden i Schweiz, vackert belägen vid Zürichsjön och floden Limmat. Altstadt, gamla stan, är välbevarad med slingrande gränder och höga kyrktorn. St. Peterkyrkans klocktorn har den största urtavlan i Europa med en diameter på 8,7 meter. Från Lindenhof Hill, Zürichs äldsta park, får du en praktful panoramautsikt över floden och Zürich. Parken når du bara till fots från gamla stan. 

Schweiz är för många synonymt med klockor. Och givetvis finns här ett klockmuseum, Uhrenmuseum Beyer. Samlingen består av solur, timglas och klockor från hela världen och alla epoker.  Missa inte heller ett besök till Schweiz nationalmuseum beläget i en vacker park.
+

Byggnaden har en imponerande arkitektur med många torn och inre gårdar och är en sevärdhet i sig själv.

Shoppingmöjligheterna i Zürich är många. Här finns det allt från små lokala marknader till stora shoppingcentrum. Längs den berömda Bahnhofstrasse hittar du internationella butikskedjor och otaliga affärer med schweizisk choklad i alla former. Om shoppingen där är åt det lyxigare hållet, så hittar du ett mer prisvänligt utbud på Niederdorf, ett område i gamla stan med många små butiker, antikaffärer, bokhandlare och marknader. Längs Rämistrasse ligger en stor mängd konstgallerier.

Zürich har ett aktivt kulturliv och ett hett nöjesliv - inte minst i stadsdelen Zürich West.

-
Vacker bro i Zürich stad
Valt flyg
WEEKENDRESA ZÜRICH. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.