Annons:
Flyg + hotell = Smart

PAKETRESA SINGAPORE {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

FLYG / 5 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

SINGAPORE - ASIEN I MINIATYR

Singapore är en kompakt stad där det på en dag är lätt få känslan av att ha varit i många vitt skilda länder. Stadens grundare sir Stamford Raffles placerade på 1800-talet sin arbetskraft i olika områden: Little India, Chinatown och Arab Street. Dessa etniska områden finns kvar än idag. Att ta sig runt till dessa charmiga stadsdelar med det väl utbyggda tunnelbane- och bussystemet är enkelt. 

Att staden är en smältdegel med influenser från olika delar av Asien märks även på maten. Här kan du avnjuta malaysiskt, kinesiskt, indiskt, thailändskt, japanskt, italienskt och amerikanskt m m. Testa gärna maten på s.k. Hawker Stalls och Food Courts. Här finns numera den billiga och goda
+

gatumaten i ordnad form. Missa inte Singapores mest kända maträtt chilikrabba, en hel krabba dränkt i en sötsur chilisås. 

Det finns gott om sevärdheter i Singapore. Att dricka en klassisk Singapore Sling i baren på eleganta Raffles Hotel, där drinken uppfanns 1915 av husets bartender, är ett dyrt men nästintill obligatoriskt turiststopp. Den botaniska trädgården är en oas med såväl tropisk regnskog som välansade parker. Sentosa Island är ö som i sin helhet är dedikerad till nöjen för alla åldrar. Där finns fina beacher, sportanläggningar, museum, en fjärilspark m m. 

Singapore är en gammal handelsstad och är du galen i shopping har du hamnat på helt rätt plats. Största utbudet hittar du längst Orchard Road med alla dess gallerior i blänkande skyskrapor. Nattlivet i Singapore hittar du främst längst Boat Quay och Orchard Road.

-
Skymning i Singapore
Valt flyg
PAKETRESA SINGAPORE. FLYG / 5 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.