Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa Alicante {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

FLYG / 7 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

Sol, golf och Medelhav

Alicante är en växande storstad med ett perfekt läge vid Medelhavet. Här får du känna på den spanska vardagen på ett helt annat sätt än i turistorterna på Costa Blanca-kusten. Nere i hamnen ligger massor av serveringar och på kvällarna fylls strandpromenaden med gatumusikanter och andra underhållare. Boka en paketresa till Alicante, en mångsidig semesterdestination!

I de gamla kvarteren El Barrio är gatorna smala och kantas av små vitkalkade hus, här tar du dig enklast fram till fots. För att uppleva stadens bästa utsikt tar du dig upp till den medeltida borgen Castillo de Santa Bárbara.

Kulturupplevelser finns det gott om i Alicante.
+

Besök MARQ, det arkeologiska museet som huserar i en gammal renoverad sjukhusbyggnad och som år 2004 tilldelades titeln ”European Museum of the Year”. Här finns det samlingar från stenåldern till modern tid.

Shoppingsugen? Alicante har något för alla med sitt utbud av designerkläder, skor, inredningsdetaljer och keramik. En färgstark upplevelse som kittlar doftsinnet är ett besök på den traditionella spanska matmarknaden Mercado Central. 

Vill du ha sol och bad spenderar du dagen på Playa de San Juan, utsedd till Spaniens bästa strand. Ingen semester utan golf tänker en del, och här finns självfallet en mängd golfbanor.

-
Strand i Alicante
Valt flyg
PAKETRESA ALICANTE. FLYG / 7 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.