Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa Barcelona {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

flyg/ 7 hotellnätter/ 2 pers

Sök flyg + hotell

Paketresa Barcelona

Barcelona, Kataloniens hjärta, upplever du bäst till fots. Mysiga tapasrestauranger och barer fyller de små gågatorna och du hoppar enkelt mellan strandhäng och storstadpuls. Detta är staden som är värd mer än ett besök, inte bara för den fantastiska arkitekturen, men också för den härliga stämningen, den roliga shoppingen och inte minst för den underbara maten!

Klassiska sevärdheter såsom katedralen Sagrada Família, världsarvsklassade Parc Güell, Casa Milà, Casa Batlló, Picassomuseet, och fotbollsarenan Camp Nou hinner du bocka av i lugn och ro under en veckas semester.

Vy över stranden i Barcelona
Valt flyg
PAKETRESA BARCELONA. FLYG / 7 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.