Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Barcelona {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 3 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i Barcelona

En bra utsiktsplats över Barcelona är från caféet högst upp i varuhuset El Corte Inglés som ligger vid torget Plaça de Catalunya. Är det klart väder ser du klassiska sevärdheter som Sagrada Familia, Montjuïc och Parc Güell. Detta torg är beläget vid ena änden på välkända gågatan La Rambla och är en knytpunkt för stadens tunnelbane- och busskommunikationer.

I Barcelona finns en mängd olika saker att göra. Du upplever staden bäst till fots då det är bland de mysiga gränderna och gågatorna som du hittar de genuina konstnärsateljéerna och restaurangerna. I den moderna stadskärnan hittar du både de stora modekedjorna och de lite mindre och speciella
+

affärerna. Till exempel är blomsterbutiken Dada Flor värd ett besök även om du inte är överförtjust i blommor, eftersom att de har spektakulära blomsterarrangemang åt avant-garde hållet som är en fröjd för ögat. Besök gärna den gamla kyrkan Sagrat Cor i gotisk stil. Den ligger pittoreskt placerad på berget Tibidabo. Här kan du, förutom att ta panoramabilder över staden, besöka en nöjespark som anlades 1889.

 

Valt flyg
WEEKENDRESA BARCELONA. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.