Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa GRAN CANARIA {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

Flyg / 7 Hotellnätter / 2 pers

Sök flyg + hotell

Soliga Gran Canaria

Om du längtar till solen rekommenderar vi en paketresa till Gran Canaria. Kanarieöarnas semesterfavorit sägs ha det bästa och jämnaste vädret i Europa. Välj Las Palmas för småstadscharm kombinerat med vackra stränder eller fiskebyn Puerto de Mogan för avslappning och god mat. Köp en paketresa till Gran Canaria - det absolut smidigaste alternativet då du har både flyg och hotell bokat innan avresa. Vi väljer ut de bästa hotellen i alla prisklasser så att du kan hitta ditt perfekta boende.  

Kanarieöarna är en klar semesterfavorit för den som gillar sol och bad, natur, god mat, utflykter och sevärdheter. Det är den perfekta destinationen under vinterhalvåret för dig som vill ha sol och värme men
+

inte vill åka för långt bort.

-
Playa de Amadores på Gran Canaria
Valt flyg
PAKETRESA GRAN CANARIA. FLYG / 7 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.