Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Madrid {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 3 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i Madrid

Madrids brokiga historia har gett staden dess många ansikten. Stadsdelarna skiljer sig så mycket åt att upplevelsen blir flera städer i staden. Just detta gör Madrid till ett kalejdoskop av uttryck och atmosfärer. Salamanca med dess coola designaffärer och små pittoreska museer, Huertas - teaterdistriktet eller coola, nyrenoverade Los Austrias med dess trendkänsliga vinbarer och exklusiva restauranger.
Madrid är den mest spanska av städerna i Spanien och valdes till huvudstad på grund av det centrala läget. Låt en weekend i denna mångfacetterade stad bjuda dig på kanske världens vackraste tågstation, Atocha Train Station, en inblick i konstnären Joaquin Sorollas hem eller en matsensation i oasen bland takåsarna på
+

La Terraza Del Casino.
Saker att göra i Madrid: staden är enastående när det kommer till mat och du får inte missa matmarknaden, Mercado de la Paz, en snygg och inspirerande marknad full av lokalproducerad skinka, ostar, fisk och skaldjur. Förlora dig i charmen och romansen i den förtrollande vackra och gömda trädgården Huerto de la Monjas. När det sedan är dags för en natt i Madrid grundar du kvällen med att frossa i de outtömliga variationerna av tapas innan du börjar klubbkvällen på Space of Sounds. Men kom ihåg att dyka upp tidigast klockan 2.00. 

 

 

Valt flyg
WEEKENDRESA MADRID. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.