Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Malaga {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 3 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i Malaga

Malaga är en hamnstad på Costa del Sol och Spaniens femte största stad med drygt en halv miljon invånare i centralorten. Boka din weekendresa till Malaga och upplev staden som förvandlats från ruffig hamnstad till kulturell metropol.

Stadens mest kända invånare är Pablo Picasso som föddes i norra delen av Malaga, där också hans museum ”Museo Picasso” finns. Här visas över 200 av hans verk upp. Är du inte intresserad av konst finns det säkert något annat museum som passar då staden har runt 30 stycken olika.

Centrumkärnan har många små mysiga caféer, vackra hus och byggnader att strosa runt bland och alldeles intill ligger stranden. Stadens modernare delar ligger väster om
+

Guadalmedina-floden medan Malagas historiska centrum och gamla staden finns på östra sidan.

För den trädgårdsintresserade finns en av Europas bästa botaniska trädgårdar i Malaga. Hit kan du åka med stadens hop on - hop off-bussar.

Det här är smårätternas stad och du hittar både moderna och gamla anrika tapasbarer här. Något som är typiskt för Andalusien är Gazpacho, en kall grönsakssoppa. I Malaga finns det ett brett utbud av lokalproducerat vin från gårdar i området runt staden, som gärna serveras till maten. Vill du runda av maten med något sött, bör du pröva det ljuvliga chocolate con churros — ett slags friterat bröd som doppas i choklad.

Valt flyg
WEEKENDRESA MALAGA. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.