Flyg + hotell = Smart

PAKETRESA MALLORCA {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 7 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Solig sommarfavorit

Mallorca har alltid tillhört svenskarnas favoritresemål. Vacker natur och långa sandstränder varvas med kulturella städer och het puls. Det är en ö som tilltalar de flesta oavsett vad man söker

Upplev ditt eget Mallorca – det behöver inte alls vara som charter. Ingen grisfest, inget välkomstmöte, inga guidade barrundor... På Mallorca finns mängder av kultur och arkitektur att njuta av i sakta mak, eller känner du för att röra lite mer på dig kan du spela golf, hyra cykel, vindsurfa, rida, köra go-cart, vandra, spela tennis… Ja, det finns mycket, mycket mer!

Vår varmaste rekommendation är att du hyr en bil! Det finns mängder av charmiga små byar både längs kusten och uppe i
+

bergen som är väl värda ett besök.

 

Valt flyg
FLYG / 7 HOTELLNÄTTER / 2 PERS
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.