Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa Teneriffa {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

Flyg / 7 hotellnätter / 2 pers

Sök flyg + hotell

Den grönskande ön Teneriffa

Få valuta för pengarna och välj en paketresa till Teneriffa. Det är det absolut smidigaste sättet att resa på, då både flyg och hotell ingår i priset. Kanarieöarnas största ö Teneriffa bjuder på vacker natur och många sevärdheter. Ön beskrivs dessutom ofta som ett paradis för konnässören. Njut av fine dining på kanariskt vis i form av papas arrugadas (skrynklig potatis), färska skaldjur eller klassisk paella.

Vi väljer ut de bästa hotellen och flygavgångarna så att din paketresa till Teneriffa blir så bra som möjligt. Upptäck avslappnade kanariska byar, med matmarknader, typiska spanska caféer och ett brett utbud av restauranger i toppklass. Åk till Los Cristianos
+

nära Playa de las Américas om du vill uppleva småstadskänslan med charmiga smågator och mysiga små butiker. Välj Puerto de la Cruz för ett vackert läge nära vattnet vid den fina Orotavadalen.

Teneriffa är den perfekta destinationen för dig som uppskattar enastående natur, fin mat, vackra stränder, aktiviteter och shopping. Det är dessutom ett bra alternativ under vinterhalvåret, då både luft- och vattentemperaturen oftast inte understider 20 grader. 

-
Playa las Teresitas på Teneriffa, Kanarieöarna, Spanien.
Valt flyg
PAKETRESA TENERIFFA. FLYG / 7 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.