Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Edinburgh {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 3 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i Edinburgh

Europas Aten har ibland Edinburgh kallats. Det är lätt att förstå liknelsen när man ser på all historia arkitekturen rymmer. En weekend är perfekt för att hinna uppleva en helt annan kultur. Staden kan förenklat sägas uppdelad i en äldre del som ligger i söder och en nyare del som ligger i norr. Dessa separeras av de magnifika parkerna Princes Street Gardens. Det finns många saker att göra i Edinburgh. Staden bjuder på en mångfald av kultur och historia, samt även mat, dryck och shopping i världsklass.

Det skottska köket bjuder på något för alla smaker. Speciellt de centrala delarna av New Town inrymmer många toppklassrestauranger. Även om Skottland präglas av stark tradition är man inte
+

rädda för att ta inspiration från andra kulturer. På det sättet är också staden ett slags Skottlands Aten.

Förutom sin mycket dramatiska historia finns en väldigt stark kontemporär kultur och en secondhandshopping som är svår att inte dras med av. Kring hela West Port finns det goda möjligheter till bägge delar. Här trängs butiker med noggrant utvalda secondhandkläder, gallerier, caféer och barer. Det blir en härlig kontrast mellan den gamla kyrkan och det nya. Perfekt alla tider på dygnet!

Valt flyg
WEEKENDRESA EDINBURGH. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.