Flyg + hotell = Smart

Lyxweekend London {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 2 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Lyxigt och utvalt i London

Att bo på lyxhotell i London betyder att du får njuta av ett femstjärnigt boende med alla bekvämligheter, fluffiga badrockar, restauranger i toppklass och frukostbufféer där ingenting saknas. Servicen är på topp och atmosfären får dig att glömma vardagen. Här har vi handplockat några av våra favoriter bland lyxhotellen i London och kombinerat dem med våra bästa flygpriser. Vips kan du boka våra populära lyxweekends till kanonpriser!

Sov gott och fortsätt semestern på bästa sätt! Är du ute efter riktig exklusiv shopping ska du gå till lyxvaruhuset Harrods. Unna dig och magen en mysig femrättersmiddag på en lyxrestaurang. Eller en minnesvärd middagskryssning
+

på Themsen med livemusik till efterrätt. Att äta fish and chips är kanske inte det dyraste, men det är något visst att äta det där rätten kommer ifrån! Du kan även dricka bubbel med någon ditt hjärta bultar lite extra för under en tur med pariserhjulet London Eye. Den utsikten är dessutom oslagbar! Bästa vardagslyxen är att gå på Afternoon Tea med exklusviva tesorter och smaskiga scones. The Ritz har en av de lyxigaste i hela London!

Valt flyg
LYXWEEKEND LONDON. FLYG / 2 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.