Flyg + hotell = Smart

Weekendresa London {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 3 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Metropolen London

Boka en weekendresa till London – välförtjänt storfavorit bland upplevelsesugna resenärer. London är översållad av guldkorn värda att spana in. Vissa glimmar extra starkt på stadskartan, andra blir glada överraskningar. Bocka gärna av sevärdheter som Buckingham Palace, Big Ben och Madame Tussauds, men här finns också en uppsjö av andra saker som man inte bör missa. Ett tips är att förboka biljetter hemifrån!

Promenera i den mysiga stadsdelen Soho och ät kinamat i Chinatown eller tillbringa kvällen som en sann lokalinvånare på en av stadens otaliga pubar, förslagsvis The Bell. Kulturintresserade bör inte missa ett besök på British Museum (med gratis inträde och
+

utställningar i överflöd) under sin weekend i London, men även Tate Modern har sin charm och är ett av få museer som tillhandahåller rutschkanor.

Det är också ett sant nöje att mata närgångna ekorrar i St. James's Park, spana på kändisar vid filmpremiärerna på Leicester Square eller ta del av Harry Potters värld med "Warner Bros. Studio Tour London". Lutar dina intressen mer åt shopping kan du testa lyckan på Primark där det är lätt att fascineras av låga priser - annars är det luxuösa Harrods ett säkert kort om du är ute efter det extravaganta och trendiga. 

Växlingskurs

1 GBP / 12,80 SEK

Valt flyg
WEEKENDRESA LONDON. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.