Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Manchester {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 3 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i Manchester

Manchester är en perfekt weekendstad! Det är också staden där filmen "Allt eller inget" (Full Monty) spelades in, där Jarvis Cocker (sångare i Pulp), hoppade ut genom fönstret och bröt båda benen efter ett gräl med sin flickvän. Detta är staden för fotbollsälskare och pop-fans med en dragning åt det typiska Manchester-soundet.

Här finns över 30 olika kök representerade i hundratals restauranger, kaféer och barer över hela staden. Gräver du djupare så finner du historier bakom varje kök – alltifrån det traditionellt brittiska pubköket till entreprenörsfamiljen från Guangzhou som en gång i tiden etablerade Yang Sing-imperiet.

Att shoppa i Manchester
+

är en upplevelse utöver det vanliga. Det bohemiska Northern Quarter är centrum för stadens mer originella shopping med second handbutiker för kläder, musik, böcker och möbler – perfekt för den som vill få med sig någonting unikt hem från resan.

Manchesters musikscen har alltid varit en stor inspirationskälla för ungdomar, mode och populärkultur i övrigt. En av musikscenens största personligheter var Tony Wilson, även kallad ”Mr Manchester”. Wilson introducerade Manchesterborna för punken, förändrade världens klubbscen och låg bakom Joy Division, New Order och Happy Monday's framgångar. 

Valt flyg
WEEKENDRESA MANCHESTER. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.