Annons:
Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Göteborg {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

Flyg / 2 hotellnätter / 2 pers

Sök flyg + hotell

Weekend i Göteborg

Denna västkustpärla fyller snart 400 år och är väl värd sitt besök. Boka din weekendresa till hamnstaden Göteborg för att uppleva svenska västkusten när den är som bäst. Oavsett tid på året har staden något för alla. Besök välkända platser såsom Liseberg och Botaniska trädgården. Strosa på Avenyn, stadens paradgata som på vårkanten förvandlas till uteserveringarnas mecka. Här kan du sitta i solen i timmar, äta en god bit mat, titta på folk och känna in i stadens puls. 

Föredrar du en dag med shopping, finns innerstadens trendiga kvarter som bjuder på foodtrucks, mode, inredning och stans bästa kaffe på Da Matteo. Lägg Magasinsgatan
+

på minnet!

I stadsdelen Haga blandas pittoreskt med genuint. Haga är Göteborgs äldsta förstad och är framförallt känt för sina gamla välbevarade byggnader, sin shopping, sina antikaffärer, marknader och caféer.

En himmelsk upplevelse bjuder Heaven 23 på i en av Gothia Towers tre skyskrapor. Där kan du njuta av räkmackan ”King Size Deluxe”, som har legat etta på försäljningslistan i 25 år. Ta glashissen till våning 23 och njut av utsikten över Göteborg. 

-
Båt vid Lilla Bommen i Göteborg
Valt flyg
WEEKENDRESA GÖTEBORG. FLYG / 2 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.