Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Stockholm {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 2 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i Stockholm

Stockholm, som även kallas för ’Skandinaviens Venedig’ är enligt många en av Europas vackraste huvudstäder. Staden består av flera öar och närheten till vattnet samt den natursköna skärgården är det som skiljer Stockholm från många andra storstäder.

Det är i Stockholm det händer! Här hittar du Sveriges bästa restauranger, de bredaste shoppingstråken, de vildaste nattklubbarna och det mest varierande aktivitetsutbudet. Tack vare stadens mångsidighet kan du verkligen göra en resa genom tiden. Upplev den svenska historian i Gamla stan, på Vasamuseet eller på Skansen. Vill du känna på det moderna Stockholm kan du ta dig till Söders höjder och shoppa det senaste modet i
+

trendiga SoFo-området, eller äta lunch på något av alla hippa matställen där det ofta serveras ekologiskt.

Reser du med barn är Stockholm perfekt! Här finns en mängd roliga platser som Junibacken, Skansens djurpark och Gröna Lund och många, många fler. Vill du ha en paus ifrån storstadspulsen kan du, ifrån den makalöst vackra Strandvägen, hoppa på någon av alla båtar som tar dig ut till Stockholms underbara skärgård. 

Valt flyg
WEEKENDRESA STOCKHOLM. FLYG / 2 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.