Annons:
Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Gotland {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

Flyg / 2 hotellnätter / 2 pers

Sök flyg + hotell

Weekend i Visby

Vill du resa tillbaka till tiden då ringmurarna slingrade sig kring städerna i Sverige, är Visby en stad för dig. Här möts du av vackra välbevarade hus, medeltida kyrkor, kuperad miljö med kullerstensgator och krogtäta kvarter. Boka en weekend till Visby – rosorna och ruinernas stad.

I denna idylliska stad kan du spendera din helg utan att bli rastlös då här finns mycket att upptäcka. Till glädje för den shoppingsugen ligger butikerna tätt, med en fin blandning av de stora kedjorna och de små personliga specialbutikerna. En stadsvandring är att rekommendera bland alla bevarade ruiner och dess historia. Besök kyrkan Drotten som är byggd på 1200-talet och idag är en vacker ruin. Promenera ner till parken
+

Almedalen där det är fullt av politiskt liv under Almedalsveckan. Vill du uppleva medeltiden på nytt är medeltidsveckan att rekommendera, med bl.a.tornerspel, vackra dräkter och tidstypisk rekvisita.

Visby har ett stort restaurangutbud och flera av restaurangerna har blivit omtalade i restaurangbranschens bibel White Guide. En riktig pärla är restaurangen Bakfickan som ligger på Stora Torget i hjärtat av Visby. Det är Visbys enda fisk- och skaldjursspecialiserade matställe och deras rökta räkor är helt gudomliga!

-
Vacker gata i Visby
Valt flyg
WEEKENDRESA GOTLAND. FLYG / 2 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.