Annons:
Flyg + hotell = Smart

PAKETRESA ZANZIBAR {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 14 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

PAKETRESA TILL ZANZIBAR

Upplev paradiset Zanzibar med dess kritvita stränder och turkosa hav. På en paketresa till Zanzibar får du njuta av ett härligt, tropiskt klimat och du kan koppla av och njuta av lugnet på ön.  Sola, bada och dyk vid korallreven för att se sköldpaddor och vackra fiskar i regnbågens alla färger i Indiska Oceanen.

Något Zanzibar sedan länge är känt för är sina kryddor och här kan du åka på olika spännande kryddsafaris där du får uppleva smakerna i exotiska omgivningar . På ön produceras först och främst saffran, muskot, peppar och kanel. Öns huvudstad heter Zanzibar Town, och här bör du besöka den äldre delen Stone Town som är med på UNESCOs
+

världsarvslista.

Strosa runt bland smala gränder, vackra moskéer och möt den mix av traditioner som präglat stadens handel sedan länge. Vill du bo vid de kritvita stränderna och det turkosa havet så ska du välja de norra och östra delarna av Zanzibar. I byn Nungwi på norra sidan och på din resa till Zanzibar kan du välja att bo på ett av de lyxigare hotellen precis vid stranden eller något av de mer prisvärda hotellen som egentligen inte ligger särskilt långt från stranden de heller.

-
Valt flyg
PAKETRESA ZANZIBAR. FLYG / 14 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.