Annons:
Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Bangkok {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

FLYG / 4 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

WEEKEND I BANGKOK

Bangkok är en av världens största och, i dubbelbemärkelse, hetaste huvudstäder. Här finns stark och god mat, magnifika tempel, ett pulserande nöjesliv och fantastisk shopping. 

Kungliga Grand Palace med smaragd-buddhan och Wat Po-templet med den vilande guldbuddhan är två måsten på sightseeinglistan. Att ta en båttur längs floden ett tredje. Du kan hyra en egen "longtail boat" eller åka med på en guidad tur. Längs färden ser du hur folk lever sitt liv invid floden; fiskar, badar och jobbar med andra saker. Dessutom får du chansen att se flera av templen från vattnet.

Vill du shoppa allt på ett ställe så är det varuhuset MBK som gäller, här finns allt! Andra
+

populära shoppingcenter är; Siam Paragon, The Emporium, CentralWorld, Terminal 21 och EmQuartier.

Nöjeslivet erbjuder det mesta, men missa inte ett besök på en takbar eller två. Några av de coolaste är Vertigo Rooftop Bar på hotell Banyan Tree, Sky Bar Rooftop på Lebua State Towers, Octave Rooftop Bar and Lounge på Marriott 57 Hotel och 360 Rooftop Bar på Millennium Hilton.

-
Upplyst tempel i Bangkok
Valt flyg
WEEKENDRESA BANGKOK. FLYG / 4 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.