Flyg + hotell = Smart

Paketresa Koh Samui {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 9 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Paradisön Koh Samui

Längtar du efter en fantastisk solsemester kan du boka en paketresa till Koh Samui. Den här trendiga lilla paradisön ligger utanför Thailands östkust och är världskänd för sina magiska paradisstränder. Bor du på ett av de många hotellen som ligger längs stranden så det första du möts av på morgonen är mjuk, vit sand, gröna palmer och turkostblått hav. Öns bästa strand hittar du på östkusten och den är fem kilometer lång med finkornig sand inramad av klippblock och små vikar. Passa på att ta dykcertifikat eller snorkla bland vackra rev för lite mer äventyr på semestern. Ön bjuder dessutom på tropisk regnskog, härliga vandringsleder, kokosodlingar och
+

vackra tempel. En favoritutflykt går till den sittande Buddha-staty som skjuter upp 15 meter upp mot himlen. I byarna kan du ta del av myllrande marknader, trevliga restauranger och mysiga små butiker.

På Koh Samui får du garanterat en lugn semester och tid för både bokläsning, nedvarvning och bildsköna promenader längs strandkanten. 

Valt flyg
PAKETRESA KOH SAMUI. FLYG / 9 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.