Annons:
Flyg + hotell = Smart

PAKETRESA KRABI {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

FLYG / 11 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

PARADISÖAR I KRABI

Krabi är ett av de populäraste resmålen i Thailand för turister. Med en paketresa till Krabi kan du njuta av sol, bad, spännande utflykter och god mat. Många åker till turistorten Ao Nang, som ligger på fastlandet och därifrån tar du dig enkelt till Railay Beach som är en väldigt vacker strand.

Runt om provinsen Krabi finns det ca 150 olika öar och det går båtar dagligen så det finns massor att se och göra i området. Passa på att åka med båtarna runt lite för att upptäcka just er dröm-ö där ni kan njuta av kritvita stränder och turkost vatten.

Om du vill boka en paketresa till Krabi kan det vara bra att ha lite koll på vilken ort du ska välja. Till Ao Nang
+

åker många barnfamiljer och här finns ett stort utbud av hotell och restauranger samt nära till vackra Railay Beach. Vill du resa vidare så går det många färjor från Krabi ut till populära öar som exempelvis Phi Phi Island och Koh Lanta.

-
Railay beach i Krabi
Valt flyg
PAKETRESA KRABI. FLYG / 11 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.