Flyg + hotell = Smart

Paketresa Phuket {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 10 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Phuket - Thailands största och populäraste ö

En paketresa till Phuket uppfyller alla semesterdrömmar en vintertrött nordbo kan ha. Här finns fina stränder, vackra korallrev, mystiska grottor med buddhistiska helgedomar och ett intensivt nöjesliv. Så gott som alla stränder hittar du på västra Phuket, från flygplatsen i norr till Phukets sydspets. De mest kända stränderna är Karon Beach, Kata Beach och Kata Noi Beach. Under din resa kan du växla mellan bekvämt strandhäng och spännande snorkelutflykter. För dykintresserade finns utflykter som bjuder på en fantastisk värld med exotiska fiskar och växter. 

En resa till Phuket är dock väldigt mycket mer än färgglada paraplydrinkar och sportaktiviteter i ett turkosfärgat hav. Upptäck
+

shoppingparadiset Phuket och fynda allt från kryddor till thailändska hantverk och märkeskläder. Matlandet Thailand är känt för sitt kök och på Phuket finns både enkla hak och lyxrestauranger - som alla kan servera en sagolik Pad Thai. För den äventyrslystne breder djungeln ut sig på öns inre delar, här kan du bege dig ut på upptäcksfärd till fots eller på elefantryggen. 

Valt flyg
PAKETRESA PHUKET. FLYG / 10 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.