Flyg + hotell = Smart

Lyxweekend Prag {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 3 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

LYXIGT OCH UTVALT I PRAG

Att bo på lyxhotell i Prag betyder att du får njuta av ett femstjärnigt boende med alla bekvämligheter, fluffiga badrockar, restauranger i toppklass och frukostbufféer där ingenting saknas. Servicen är på topp och atmosfären får dig att glömma vardagen. Här har vi handplockat några av våra favoriter bland lyxhotellen i Prag och kombinerat dem med våra bästa flygpriser. 

Förutom att sova gott i vackra miljöer kan du njuta av romantiska gränder, besöka ölstugor och roa dig runt Vaclavplatsen. I denna tjeckiska pärla har du dessutom råd att äta trerätters flera dagar i rad! Ett tips är att göra en middagskryssning på floden Moldau för att uppleva
+

Prags charm från ett annat håll. Vill du göra semestern ännu mer minnesvärd? Varför inte fria till kärleken på anrika Karlsbron eller framför världens största slott Pragborgen? Har du åkt hit för att shoppa så bör du kolla in stadens mest exklusiva modebutiker längs den eleganta avenyn Parizka. 

Valt flyg
LYXWEEKEND PRAG. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.