Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Prag {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 3 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i Prag

I Prag är det populärt att strosa runt bland krokiga smågator och historiska broar, men om man vill få en annorlunda vy av staden kan man ta sig upp till takterrassen på Hotell U Prince och njuta av en härlig middag med utsikt över Gamla Stan och Slottet.

Lite av ett måste i Prag är att unna sig en riktigt god tjeckisk öl och då helst på någon av deras otaliga ölstugor. För att hitta en äkta tjeckisk ölstuga bör du leta bortom pubar och barer med pråligt yttre och istället hålla utkik efter orden "Pivnice" (brasserie) eller "Hospoda" (tjeckisk pub) och vara beredd på en betydligt mer rustik miljö än i Sverige. Ölen kommer utan att du behöver beställa och
+

fortsätter sedan serveras tills du helt enkelt säger stopp eller lägger underlägget på glaset.

 

 

 

Valt flyg
WEEKENDRESA PRAG. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.