Flyg + hotell = Smart

Paketresa Antalya {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 7 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

KULTUR, BAD OCH ÄVENTYR

Med en fantastisk utsikt över Medelhavet ligger Antalya på Turkiets södra kust. Antalya är en viktig hamnstad, men framförallt en stor turistort. Boka en paketresa till Antalya och upplev bästa kombinationen av bad och stad. Här är det nämligen inte långt från solstolen till bra mat och shopping.

Stränderna är många och olika. Allt från små och lugna till riktigt stora stränder med beachklubbar och barer.

I Antalya skall man absolut besöka Gamla stan. En pittoresk stadsdel som är lika populär bland lokalbefolkningen som bland turisterna. Härifrån leder kullerstensgatorna ner till den mysiga hamnen som är underbar att ha utsikt över, oavsett när på dygnet du befinner dig
+

där.

Innan du lämnar Gamla stan är det vackra klocktornet och dess spännande historia värt att ta del av. Klockan byggdes redan 1244, och tornet – som spelat en viktig roll i stadens historia – är ett landmärke för staden.

Turkiets mest besökta turistmål är de berömda vita kalkstensklipporna. De ligger en bit från Antalya upp i Taurusbergen och bjuder på en riktig naturupplevelse.

Ett måste i Antalya är att gå på marknader. Här hittar du handgjorda turkiska bruksföremål, såsom mattor, överkast, pipor och mycket mer. Glöm inte att pruta – det hör till!

Växlingskurs

1 TRY / 1,93 SEK

Valt flyg
FLYG / 7 HOTELLNÄTTER / 2 PERS
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.