Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa Bodrum {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 7 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

PAKETRESA BODRUM

Är du intresserad av en paketresa till Bodrum? Bodrum är en av de charmigaste städerna på Turkiets västkust. På denna vackra bergiga halvö blandas antikt och exklusivt. Här finns allt. Boutiquer, marknader, sevärdheter och ett uteliv som räknas bland landets bästa. Boka en paketresa till Turkiets eget Saint Tropez!

Den grekiska övärlden ligger nära, vilket märks tydligt på de vitkalkade byggnaderna och på de smala gränderna.  På kvällen när du sitter i Bodrums hamn, kan du se ljuset från den grekiska ön Kos. Dit kan du åka på en dagsutflykt och ön ligger bara en halvtimmes båtresa från Bodrums hamn.

Bodrum är en populär turistort bland
+

européer och även Turkiets befolkning har sommarhus här. Stränderna duggar tätt och variationen är stor. Det finns lugna stränder och stränder som kantas av kaféer och restauranger, familjevänliga alternativ och stränder med mycket aktiviteter. Vindsurfing, vattenskidåkning och vattenskoter är populära vattensporter i Bodrum.

Staden är mest känd för att mausoleet i Halikarnassos, ett av världens sju underverk låg där. Monumentet finns inte längre kvar, då det blev förstört av en jordbävning. Men stenarna från monumentet användes till att bygga den borg som idag är Bodrums kända profil. Borgen har ett av världens mest kända undervattensmuseer, vilket är en mycket populär attraktion. I området hålls också ett antal festivaler under året.

Vacker strand på Bodrumhalvön.
Valt flyg
PAKETRESA. FLYG / 7 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.