Flyg + hotell = Smart

Lyxweekend Istanbul {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 3 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

LYXIGT OCH UTVALT I ISTANBUL

Att bo på lyxhotell i Istanbul betyder att du får njuta av ett femstjärnigt boende med alla bekvämligheter, fluffiga badrockar, restauranger i toppklass och frukostbufféer där ingenting saknas. Servicen är på topp och atmosfären får dig att glömma vardagen. Här har vi handplockat några av våra favoriter bland lyxhotellen i Istanbul och kombinerat dem med våra bästa flygpriser. Vips kan du boka våra populära lyxweekends till kanonpriser!

Förutom att bo bra i Turkiets pulserande hjärta kan du lyxa till det på fler sätt. Att gå på restaurang är prisvärt och det finns mycket att smaka på! Varför inte följa med på en mysig middagskryssning och se
+

solen gå ner över Bosporen? På basarerna kan du köpa smycken i  bland annat guld till dig själv eller någon du tycker om. Behöver du koppla av? Att bada hamam är som balsam för kropp och själ. Ett annat sätt att få lite vardagslyx på är att varva ner med en kopp varmt turkiskt te och turkiskt godis. 

Valt flyg
LYXWEEKEND ISTANBUL. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.