Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Istanbul {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 4 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i Istanbul

Istanbul är Europas port mot Orienten där öst möter väst. Vattenpipor, färska fikon och koranställ radas upp bredvid Gucci, silke och Benetton på stadens basarer. Grand Bazaar är den mest välkända, men det finns alternativ. Är du i stan en tisdag, åk över till asiatiska sidan och handla i Kadiköy eller besök lördagsmarknaden Bakirköy. Är du bra på att pruta blir det riktigt billigt.
Under ett besök i Istanbul finns det en mängd saker att göra. Ta bussen ut till Belgradskogen och vandra under vackra lövverk, eller sätt dig på en jazzklubb och lyssna på livemusik. Sofiakyrkan är dock värd ett besök trots dess status som populär sevärdhet, med sin utveckling från
+

kyrka, till moské, till museum ger den imponerande byggnaden en intressant inblick i det Osmanska rikets framfart.
Skippa de klassiska restaurangerna till förmån för typisk turkisk gatumat, och färska råvaror från kvinnornas marknad Kadinlar Pazari - det är både billigt och gott! 
Vid Sultanahmet ligger välkända Blå moskén, Topkapipalatset och redan nämna Haiga Sofia, men här hittar du även Yerebatan Saraj. Det är ett underjordiskt palats som en gång i tiden försåg staden med vatten.

 

 

Valt flyg
WEEKENDRESA ISTANBUL. FLYG / 4 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.