Flyg + hotell = Smart

Lyxweekend Berlin {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 3 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

LYXIGT OCH UTVALT I BERLIN

Att bo på lyxhotell i Berlin betyder att du får njuta av ett femstjärnigt boende med alla bekvämligheter, fluffiga badrockar, restauranger i toppklass och frukostbufféer där ingenting saknas. Servicen är på topp och atmosfären får dig att glömma vardagen. Här har vi handplockat några av våra favoriter bland lyxhotellen i Berlin och kombinerat dem med våra bästa flygpriser. 

Berlin lockar med ett stort utbud av museum och sevärdheter som Berlinmuren, Brandenburger Tor, Berlinkatedralen, Alexanderplatz och tv-tornet Berliner Fernsehturm. Shopping är en annan stor anledning till att åka till den här hippa staden. Vill du komma hem med en ny och lyxigare garderob ska du besöka butikerna
+

kring Friedrichstrasse. Du kan också planera in ett besök på det berömda varuhuset KaDeWe där du kan ta ett glas champagne mellan shoppingen. Avsluta dagen på en av de många Michelinbelönade restaurangerna eller njut av utsikten från en takbar till ett glas vin. 

Valt flyg
LYXWEEKEND BERLIN. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.