Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Berlin {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 3 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i Berlin

Är du sugen på att lära känna Europas kulturhuvudstad nummer ett ska du boka en weekendresa till Berlin. Här får du kultur, historia och oändlig shopping inslaget i ett vackert tyskt paket.

Staden har en stark historia som syns överallt. Gatstenarna som markerar var muren gick är ett typiskt exempel. Vill du se riktigt hemtam ut så hoppar du över sightseeingbussarna och tar istället lokalbuss nummer 100. Smidigt och billigt tar den dig till stadens klassiska sevärdheter som resterna av Berlinmuren, Judiska museet, Alexanderplatz och tv-tornet Berliner Fernsehturm. Berlins mest kända symbol Brandenburger Tor hittar du i slutet av paradgatan Unter den Linden.

Bland museerna är Checkpoint Charlie Museum och DDR Museum två favoriter.
+

Eller varför inte gå under jorden i unika Unterwelten-Museum och utforska Berlins undre värld av tunnlar och bunkrar? Dessutom flödar kreativiten och konsten och du kan hitta konstgallerier precis överallt.

Den längsta gatan Kurfürstendamm ligger centralt och är en shoppingfavorit. Här hittar du både de stora kedjorna, kaféer och kreativ gatukonst. Stadens mest exklusiva shopping finns vid Friedrichstrasse. Välj området Kreuzberg om du är ute efter vintagebutiker eller vill upptäcka nya och alternativa designers. En annan stadsdel att planera in är hippa Prenzlauer Berg med sin bohemiska atmosfär och sina udda kaféer. Efter en inspirerande dag i den tyska huvudstaden kan du avsluta med en middag på en Michelinbelönad restaurang eller mingla vidare ut i det heta nattlivet. 

Valt flyg
WEEKENDRESA BERLIN. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.