Annons:
Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Berlin {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 3 hotellnätter / 2 pers

Sök flyg + hotell

Weekend i Berlin

Berlinarna är kända för att ha en underfundig humor. Fråga bara det nygifta par som bad hotellreceptionisten beställa bord åt dem. Då de inte kunnat ta ögonen från varandra under hela vistelsen beslöt han sig för att skicka dem till Unsicht-Bar, restaurangen där man äter i totalt mörker. Säkert blev det både en överraskning och en häftig upplevelse.

Vill du se riktigt hemtam ut i Berlin så hoppar du över sightseeingbussarna och tar istället lokalbuss nummer 100. Smidigt och billigt tar den dig till stadens klassiska sevärdheter. Med det avklarat är det dags att upptäcka alla coola saker som finns att göra i Berlin. En tur till Prenzlauer Berg är ett måste. Stadsdelen är hipp och
+

avslappnad på samma gång, med sin bohemiska atmosfär och sina udda caféer. Shoppa sedan loss i Kreuzberg där du både hittar vintagebutiker och upptäcker nya och alternativa designers.

Dåligt väder? Då är det läge att kolla in något av stadens alla museum. Varför inte gå under jorden i unika Unterwelten-Museum och utforska Berlins undre värld av tunnlar och bunkrar? 

 

 

-
Berlin
Valt flyg
WEEKENDRESA BERLIN. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.