Annons:
Flyg + hotell = Smart

WEEKENDRESA DÜSSELDORF {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 2 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

WEEKENDRESA DÜSSELDORF

Den eleganta modestaden Düsseldorf är ett tyskt shoppingparadis. När du åker på weekendresa till Düsseldorf hittar du en mängd exklusiva modeaffärer längs den fashionabla Königsallee, också kallad för ”Kö“. Här ligger även Köbogen, ett lyxigt shoppingcenter med en försäljningsyta på 19 000 kvadratmeter. Här kan man handla moderiktiga märken som Porsche Design, Joop, Laurèl och Rockberries.

Den som är intresserad av kultur blir definitivt inte besviken. Staden är fylld av många fina museer och konstinstitutioner. På en weekend i Düsseldorf kan du även njuta av opera, teater och litteratur. Missa inte ett besök på Heinrich Heine Institut, ett museum
+

tillägnad en av Tysklands främsta författare. Den konstintresserade kan utforska Museum Kunstpalats, där det finns fantastisk fin konst och en av Europas största samlingar av glasverk.

För god mat och dryck rekommenderar vi en tur till Altstadt (gamla stan). Här hittar du över 260 barer, restauranger, kaféer och bryggerier. Om du vill äta riktigt god traditionell tysk mat så är Düsseldorfs äldsta restaurang Zum Schiffchen väl värt ett besök. Den som vill dansa natten lång kan göra det på Harpune, en av stadens största nattklubbar. 

Natt i Düsseldorf
Valt flyg
WEEKENDRESA DÜSSELDORF. FLYG / 2 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.