Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Hamburg {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 2 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i Hamburg

I Hamburg blandas Amsterdams Red Light District, Londons Notting Hill och Köpenhamns små mysiga gator. Stan är kanske mest känd för sin hamn men visste du att Hamburg kan skryta med elva Guide Michelin-stjärnor och att det är Tysklands designstad nummer ett? Här möts trendiga barer i Sankt Pauli och häftiga hamnkvarter vid Elbe men man har också bevarat känslan av att vara en gammal hamnstad.

För dig som gillar mode och ständigt söker det allra senaste, är Hamburg med drygt tusen formgivare och designagenturer, Tysklands designstad nummer ett och ett shoppingparadis. Missa inte de kreativa kvarteren Schanzenviertel, Ottensen, St. Georg och Karolinenviertel. 

Valt flyg
Weekendresa Hamburg. Flyg / 2 hotellnätter
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.