Flyg + hotell = Smart

Weekendresa München {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 3 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i München

München är en inte bara hemvist för Tysklands främsta fotbollsklubb, Bayern Münchens. Med Oktoberfest och opera, Hofbräuhaus och konstgallerier, BMW och FC Bayern, knyts gammalbayersk tradition samman med en modern puls. 

Gör som Münchenborna, käka en weisswurst, en kokt vit kryddig korv, med senap, brödkringlan brezel och ett stort stop weissbier, veteöl i en av de 29 traditionella Biergärten. Två av de största är Hirschgarten och Augustiner på Arnulfstrasse. Vårt tips: jazzölträdgården Waldwirtschaft.

Olympiaparken med sin speciella tälttakkonstruktion är ännu i dag en arkitektonisk höjdpunkt och spelplats för både musik- och sportevenemang. Om du vill se
+

mer spännande arkitektur bör du besöka BMW:s museum eller konstmuseet Brandhorst med en fasad som lyser i alla regnbågens färger. Kombinera detta gärna med Pinakothek der Moderne, Münchens museum för modern konst som ligger i närheten.

Valt flyg
Weekendresa München. Flyg / 3 hotellnätter
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.