Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Budapest {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 3 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i Budapest

De som reser till Budapest för första gången blir vanligtvis mäkta imponerad. Ungerns huvudstad är världskänt bland annat för sina traditionella badanläggningar och för sin billiga shopping. 

När du åker på weekendresa till Budapest kan det vara läge att besöka en av stadens alla ruinbarer. Barerna ligger i övergivna lokaler och här kan du dricka billig öl och mingla med lokalinvånare.

Efter en pubkväll med efterföljande lång sovmorgon kan det vara skönt att röra lite på sig och åka till Margitsziget, en ö som ligger mellan de två stadsdelarna Buda och Pest. Här hittar du en gummiklädd, enspårig löpbana på 5 kilometer - en perfekt runda
+

att inleda en weekend i Budapest med!

Ta en promenad längs Donau och stanna till för en glass eller en cocktail. Båda säljs från små stånd och priset är, förstås, betydligt under svensk nivå. För en lite annorlunda shoppingupplevelse är loppmarknaden Ecseri használtcikk ett bra val. Omgivningen kanske inte är den skönaste men här kan man verkligen hitta intressanta prylar! 

Boka din resa till Budapest och upplev alternativa krogar och klubbar, mysiga vintagebutiker och vackra husfasader. 

Valt flyg
WEEKENDRESA BUDAPEST. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.