Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa Fort Lauderdale {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 10 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

FORT LAUDERDALE, FLORIDA

Fort Lauderdale ligger ca fem mil norr om Miami längs Floridas östkust. En relativt liten och gemytlig stad med smeknamnet Amerikas Venedig. Ett smeknamn som staden fått på grund av sitt 50 mil långa system av kanaler som genomkorsar staden.

Här hittar du en skön blandning av vackra stränder, fint vatten, bra hotell och restauranger och inte minst härlig shopping. Solen skiner ca 3 000 timmar om året och även under vintern har både luft och vatten en behaglig temperatur. 

Beachen är huvudattraktionen i Fort Lauderdale, men här finns några sevärdheter om du skulle behöva lite ombyte. Besök t ex Historic Stranahan House Museum, byggt 1901 av Fort Lauderdales grundare. Eller ta en tur på kanalerna med en
+

hjulångare (the Jungle Queen Riverboat). Gör en lite längre utflykt till Miami och se South Beach med hus i fantastisk art deco-stil.

Shopping är alltid ett nöje i USA, och här i Fort Lauderdale hittar du en av landets största outlet. Sawgrass Mills har över 350 butiker från välkända varumärken med allt inom kläder, smycken, leksaker, elektronik, sportutrustning, skönhetsprodukter, heminredning och mycket mer. Öppet alla dagar i veckan.

-
Vy över stranden i Fort Lauderdale
Valt flyg
PAKETRESA FORT LAUDERDALE. FLYG / 10 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.