Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa Honolulu, Hawai'i {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 14 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Drömmen om Hawai'i

Aloha! Den tredje största hawaiianska ön O'ahu välkomnar med vacker natur, fantastiska stränder, surfing och hula hula-dans i ett härligt tropiskt klimat. Boka en paketresa till den amerikanska delstaten Hawai'i och gör drömmen om paradiset till verklighet.

O'ahu är hemvist för den största delen av den mångkulturella befolkningen. Här finns en fusion av öst och väst rotat i den hawaiianska kulturen. Ön bjuder på härliga kontraster mellan det gamla och det moderna, allt från det pulserande storstadslivet till avslappnade små surfbyar ute på landet.

Honolulu är den största staden på O'ahu och här finns ett intensivt nöjesliv med restauranger, nattklubbar
+

och barer, bra shoppingmöjligheter och flera sevärdheter - inte minst den världsberömda stranden Waikiki. I Waikiki-området ligger också de flesta hotellen. 

Hyr en bil och upptäck mer av ön. Utforska den västra delen med sina vackra paradisstränder som Lanikai Beach,  Waimanalo Beach Park och Kailua Beach. Snorkla bland tropiska fiskar i Hanauma Bay State Park. Ta del av surfkulturen uppe på North Shore. Här finns de mest kända surfställena, t ex Sunset Beach där det varje vinter hålls internationella surftävlingar. Vill du lära dig mer om polynesisk kultur så gör du ett stopp på Polynesian Cultural Center. Ett besök på Pearl Harbor med minnesmärket vid sänkta fartyget USS Arizona är ett måste om du är intresserad av historia.

 

Vy över stranden i Waikiki, O'ahu, Hawai'i, USA.
Valt flyg
PAKETRESA HONOLULU. FLYG / 14 HOTELLNÄTTER / 2 PERSONER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.