Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa Los Angeles {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 7 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

Los Angeles - Änglarnas Stad

Det är här du hittar Hollywood och den berömda boulevarden med alla kändisars stjärnor i trottoaren. Besök samtidigt Dolby Theatre, där den berömda Oscarsgalan sker. Letar du efter den ultimata shoppingen så hittar du den på Rodeo Drive, där du kan shoppa bland de rika och berömda. Kom ihåg att ta vägen förbi den berömda Hollywood-skylten. Om du gillar en mer avspänd livsstil, besök Venice Beach eller ta en tur till Santa Monica med den berömda piren. Missa inte nöjesparkerna Disneyland, Universal Studios och Knott’s Berry Farm där du hittar massor av underhållning och nöjen.

Vi rekommenderar att du hyr en bil under din vistelse i Kalifornien. Med en hyrbil upplever du så mycket mer av den plats
+

du besöker. På flera av resmålen i USA är hyrbil nästintill en förutsättning då allmänna transporter inte alls finns i samma utsträckning som här hemma i Sverige. Förboka med oss, så kan du enkelt hämta ut din hyrbil. Varför inte hyra en cab så att du riktigt får den där känslan av fullständig frihet?

-
Venice Beach i Kalifornien
Valt flyg
PAKETRESA LOS ANGELES. FLYG / 7 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.