Flyg + hotell = Smart

Lyxweekend New York {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 4 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

LYXIGT OCH UTVALT I NEW YORK

Att bo på lyxhotell i New York betyder att du får njuta av ett femstjärnigt boende med alla bekvämligheter, fluffiga badrockar, restauranger i toppklass och frukostbufféer där ingenting saknas. Servicen är på topp och atmosfären får dig att glömma vardagen. Här har vi handplockat några av våra favoriter bland lyxhotellen och kombinerat dem med våra bästa flygpriser. Vips kan du boka våra populära lyxweekends till kanonpriser!

New York har massor av lyx för den som vill unna sig något extra. Är du här för att shoppa hittar du det senaste modet på Fifth Avenue i butiker som  Louis Vuitton, Gucci, Dolce & Gabbana och Prada. I det här matparadiset finns det
+

många restauranger att avnjuta en exklusiv middag på. Du kan även äta hummer i korvbröd på Luke’s Lobster – lyxigt men absolut ett mer prisvärt! Eller varför inte bara en lång brunch eller en mysig picknick med cup cakes från  Magnolia Bakery i Central Park? Det kanske häftigaste och lyxigaste sättet att uppleva New York på är från en helikopter! Du kan även se stadens vackra skyline från en middagskryssning. 

Valt flyg
LYXWEEKEND NEW YORK. FLYG / 4 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.