Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa New York {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 7 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Världsstaden New York

Boka en paketresa till New York – metropolen vars bultande hjärta charmar de flesta. The Big Apple har lika många sidor som Manhattan har avenyer - högljudd, glittrande, vibrerande men också coolt avslappnad. Beta av stadsdel efter stadsdel eller, om du inte har flera veckor på dig, återvänd år efter år.

För en förstagångsbesökare finns det såklart flera klassiska sevärdheter som sticker ut; Empire State Building, Times Square, Metropolitan Museum of Art, Frihetsgudinnan. För att nämna några.

Du som vill uppleva det lokala buzzets New York, snarare än turistklyschans dito, bör hålla dig på nedre delen av Manhattan i de mysiga stadsdelarna Soho, East-, West- och Greenwich Village samt Chelsea
+

med det spännande området Meatpacking District.

Ett hett tips för dig som bokat en paketresa till New York och därmed stannar lite längre är att utforska Brooklyn på andra sidan East River. Hyr en cykel och trampa över Brooklyn- eller Williamsburg Bridge till New Yorks ”andra” city: Williamsburg med sina många secondhand-affärer, caféer, gallerier och barer med mysiga innegårdar. Ett oslagbart sätt att uppleva hela New York är också att boka en helikoptertur över staden. 

Panoramavy över New York
Valt flyg
PAKETRESA NEW YORK. FLYG / 7 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.