Flyg + hotell = Smart

Weekendresa New York {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 4 Hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

New York - The Big Apple

Åk på en weekendresa till New York och kliv in i en evigt brusande stad som stolt bär upp sina många signum; ett neonpulserande Times Square, gula taxibilar som ilar längs Fifth Avenue och skyskrapor vars ansenliga höjd riskerar att framkalla nackspärr hos flanörerna på gatorna. Men bakom varje gathörn väntar också nya mer privata upplevelser; stadiga pannkaksfrukostar på diners i Midtown, kul shopping i SoHos gamla bohemkvarter, trivsamma barer i East Village. Det tar helt enkelt tid att lära känna sitt eget New York.

Planera därför din weekendresa i New York väl. Sikta in dig på några av stadens höjdpunkter, varva sedan sevärdheterna med skön shopping och besök på bra restauranger. Ett tips
+

är att förboka biljetter till det du vill göra redan hemifrån!

Ta hissen upp till 86:e våningen i Empire State Building och få en oförglömlig utsikt över staden. Museum som inte bör missas är Metropolitan Museum of Art, Guggenheim och American Museum of Natural History. Hoppa på färjan Staten Island Ferry och få en perfekt vy över Frihetsgudinnan och Manhattans skyline. När benen känns trötta kan du pausa i Central Park eller ta dig till High Line, en grönskande park som växt fram på ett järnvägsspår i Meatpacking District.

Valt flyg
WEEKENDRESA NEW YORK. FLYG / 4 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.