Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa Orlando {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

Flyg / 9 hotellnätter / 2 pers

Sök flyg + hotell

Temaparker och kultur i ett

SeaWorld, Disney World och Universal Studios må dra enorma turistskaror till Orlando - men bränn inte all din energi på temaparkerna. En betydligt mer intim, lokal happening är Third Thursday Gallery Hop i stadsdelen Arts District, tredje torsdagen i varje månad. Lokala och internationella konstnärer ställer ut i gallerier, restauranger och butiker. Vimla med orlandoborna och upplev gatukonstnärer, dansgrupper och andra nyskapande uppträdanden ute på gator och torg.

I staden finns 5 000 olika restauranger. Om du väljer ett nytt ställe vid varje måltid, skulle det ändå ta fem år att äta dig igenom alla! Har du inte så lång tid på dig, hoppa in på den småhemliga lokala favoriten Harry & Larry's
+

Bar-B-Que i stadsdelen Winter Garden. Systrarna Ashlee och Katie slog upp portarna till sin grillköttshimmel 2009 och döpte restaurangen efter sin morfar och farfar. Familjeandan återfinns också på menyn - mammas klassiska cole slaw, mormors recept på bönor och pappas hemliga BBQ-sås.

Andra saker att göra i Orlando än att bada med delfiner och shoppa billigt, är att ta en drink på världens största isbar: Icebar Orlando, skulpterad ur 50 ton is. Eller varför inte smita ut till den fridfulla parken Harry P. Leu Gardens, där du kan vandra bland azalea, bromelia, rosor och kamelia - och undkommer såväl Musse Pigg som vinkande sjölejon!
 

-
Nöjespark i Orlando
Valt flyg
PAKETRESA ORLANDO. FLYG / 9 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.