Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa San Francisco {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

Flyg / 5 hotellnätter / 2 pers

Sök flyg + hotell

Magiska San Francisco

Få storstäder är så fyllda av magi som San Francisco. Kanske är det därför så många musiker och filmskapare inspirerats av staden? Ett måste är ett besök i det mytomspunna gamla fängelset på ön Alcatraz. Mindre turistiga Angel Island är också värt ett besök. Missa inte Immigration Center på ön. Idag är det ett museum med starka berättelser från de immigranter som drömde om ett bättre liv i Amerika. Andra saker du bör se är Golden Gate Park. Här finns California Academy of Science, ett naturhistoriskt museum med planetarium, akvarium och botanisk trädgård i ett.

Om du har tid, hyr en bil och gör en dagsutflykt. Vägen ut ur San Francisco leder över
+

den mäktiga Golden Gate Bridge. Ta en timmes tur upp bland bergen till Twin Peaks, ett hett tips för alla filmälskare. Utsikten kommer dessutom att få dig att tappa andan. Eller åk till Muir Woods för att se de berömda redwood-träden (amerikansk sekvoja). Du kan också göra en dagsutflykt till nationalparken Yosemite med dess dramatiska landskap av raviner och vattenfall. Om du ändå väljer att stanna i staden, kommer du säkert inte att bli uttråkad. Gå på stadsvandring i Chinatown. Vi rekommenderar Spökvandringen fylld av legender och mystik. 

-
Golden Gate-bron i San Francisco, Kalifornien, USA
Valt flyg
PAKETRESA SAN FRANCISCO. FLYG / 5 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.